Ons uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum van Dommel uitvaarten is een uniek particulier afscheidshuis in Eindhoven.
Iedereen kan bij ons terecht. Ook als u verzekerd bent, bijvoorbeeld met een DELA of Monuta polis. Maar ook als u een andere particuliere uitvaartondernemer de uitvaart laat verzorgen kan er bij ons in een fijne omgeving afscheid worden genomen.

De ontvangst

Het uitvaartcentrum in Eindhoven reflecteert onze filosofie over hoe een persoonlijk, warm en waardig afscheid er uit zou moeten zien. De tijdloze inrichting is in "huiskamerstijl", een huiselijke sfeer waardoor een eventueel ongemakkelijk gevoel al snel verdwijnt.
De intieme sfeer wordt verder nog versterkt doordat u bij ons nooit andere families zult tegenkomen die van iemand anders afscheid komen nemen. U komt er alleen maar familie van u, of bekenden van de familie tegen.

De afscheidskamer

Door de ruime opzet van de huiskamer krijgt u ook geen opgejaagd gevoel als er wat meer mensen tegelijk afscheid komen nemen. En als u daar behoeft aan heeft, pakt u er gewoon een stoel bij om naast uw dierbare te gaan zitten.

De ruimte is ook heel erg geschikt om afscheidsdiensten te houden in kleine kring als alternatief voor de aula van een crematorium of begraafplaats.
Wij kunnen daarbij uw eigen favoriete muziek afspelen maar hebben ook zelf een uitgebreide collectie waar net dat ene nummer wat u zoekt misschien wel bijzit. Ook is het mogelijk om uw foto's op een scherm te vertonen.
Inmiddels is ons concept van een super intiem "huiskamerafscheid" al een begrip in de regio aan het worden. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Kijk gerust eens bij ons binnen( Klik om virtueel rond te lopen en te kijken )

Bereikbaarheid

Adres:

1e Lieven de Keylaan 88
5622 GG Eindhoven

De 1e lieven de Keylaan is de doorgaande weg tussen de Boschdijk (kruising Philips Nederland) en winkelcentrum Woensel/het Catharina ziekenhuis.

Parkeergelegenheid:

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur en naast het pand.

Met de bus:

Lijn 9, halte Bleyslaan (stopt recht voor de deur)

Openingstijden

Omdat wij wel vaak, maar niet altijd in het pand aanwezig zijn, hebben wij geen vaste openingstijden.

Als het licht brand kunt u overdags (ook in het weekend) altijd even binnen lopen voor informatie. Of gewoon om eens met eigen ogen te zien hoe het er in het echt uitziet. Als u van te voren even belt, weet u zeker dat u niet voor niets komt. De koffie staat altijd klaar!

Voor de bloemisten

Wilt u bloemen laten bezorgen ? Als uw bloemist nog niet bekend is bij ons laat hem dan even weten dat we een bloemenkast hebben zodat ze op alle tijden bloemen kunnen bezorgen, ook als wij er niet zijn.