Dommel uitvaarten (voorheen Acheron uitvaarten)

Bij de oprichting van onze onderneming in 2008 hadden we gekozen voor de naam Acheron uitvaarten. Acheron is een van de drie rivieren uit de griekse mythologie die gebruikt werd door veerman Charon om de overledenen naar het dodenrijk te varen.

Maar... De naam Acheron bleek helaas toch niet zo gelukkig gekozen als dat we hadden gedacht. Kennelijk was hij niet lekker uit te spreken en was hij nog moeilijker om te onthouden. Daarom hebben we in 2019 besloten om onder een nieuwe naam verder te gaan.

Het concept van de rivier als overbrenging naar een andere (betere) wereld bleef ons echter toch wel aanspreken. En aangezien we midden in het stroomgebied van rivier de Dommel zitten, die iedereen in deze regio wél kent, was die naam zelfs bijna te voor de hand liggend.

Behalve de naam en onze huisstijl is er niets veranderd en is de warmte en de kwaliteit van onze dienstverlening onverminderd hoog.

Onze Missie

Wij zijn een kleine familieonderneming. Een gedreven team met jarenlange kennis en ervaring in het uitvaartvak. Vanuit de behoefte om écht iets voor de mensen te betekenen hebben wij in 2008 een kleinschalige uitvaartonderneming opgericht. (na heel wat jaartjes in het vak te hebben rondgekeken)

Samen met een klein team van medewerkers en vrijwiligers (familie, of zo goed als ...) hebben we inmiddels meer dan 1000 uitvaarten mogen verzorgen sinds de oprichting. Onze sterke kracht ligt daarin dat wij over de passie, inzet en flexibiliteit beschikken van de kleine uitvaartverzorger. Maar daarnaast beschikken we ook zelf over alle middelen beschikken zoals de grote uitvaartondernemingen. Hierdoor kunnen wij elk afscheid zo vormgeven dat het past bij de overledene én natuurlijk ook de naastbestaanden. (en voor elk budget)

Onze visie

Inmiddels is er erg veel veranderd in het vak (en daar hebben wij ook een behoorlijk steentje aan bijgedragen) maar ons uitgangspunt is nog steeds hetzelfde: Hoe zouden wij het zelf willen hebben als het om onze eigen moeder, vader of ander familielid gaat ?
Wat bij ons voorop staat zijn uw wensen - mét het respect en de inzet die we zelf zouden willen zien ...