Bel ons op 040 - 2029815

Uitvaartverzorging met Hart en Ziel

Dit is niet zo maar een mooie uitspraak. Vanuit de behoefte om écht iets voor mensen te kunnen betekenen én omdat ik het idee had dat er heel wat te verbeteren viel, ben ik met mijn vrouw in 2008 een eigen uitvaartonderneming begonnen. Daarmee hebben we vanaf de start een pioniersrol gespeeld. Van totale transparantie van de kosten, goedkopere uitvaarten en uitgebreide informatie op de website, tot het écht persoonlijk maken van een uitvaart.

En zo is het nog steeds. Vanuit een passie om mensen te helpen staan we met een klein team van bevlogen mensen garant voor een warm en mooi afscheid. Van een eenvoudige crematie of ingetogen natuur begrafenis, tot een traditionele en uitgebreide uitvaart.

Een grote rol speelt ook ons uitvaartcentrum in Eindhoven dat helemaal ingericht is als één grote huiskamer. Ons concept van een huiskamerafscheid voor een informeel afscheid in kleine kring heeft al velen aangenaam verrast en wordt nu zelfs landelijk overgenomen in de branche.

Kijk gerust eens verder op deze website voor meer informatie, lees wat andere mensen zeggen en als u nog vragen heeft hoor ik dat graag !

Met vriendelijke groet, Peter Verheijen

Kleinschalig en persoonlijk

In alle rust nemen wij de tijd om naar u te luisteren en uw wensen te vertalen naar een zo mooi mogelijk afscheid

Kwaliteit voorop

Onze maatstaf wordt bepaald door hoe we zelf geholpen willen worden als een geliefde zou overlijden, je kan een laatste afscheid tenslotte niet overdoen

Open & Transparant

We vertalen uw wensen ook in een duidelijk financieel plaatje vooraf, zonder nare verrassingen achteraf

Millieubewust

Op een natuurlijke manier doen wij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, in de bedrijfsvoering, het assortiment, leveranciers en communicatie met de klant

Dommel uitvaarten (voorheen Acheron uitvaarten) in St. Oedenrode

Uw lokale uitvaartverzorger voor een persoonlijke, waardige en warme uitvaart. Denk niet alleen aan een afscheid in het crematorium maar ook aan "vriendelijkere" locaties. Natuurlijk regelen wij ook een traditionele kerkdienst samen met uw pastoor, al dan niet gevolgd door een begrafenis of crematie. En een uitvaart op een natuurbegraafplaats kan natuurlijk ook.

super lieve mensen. super professioneel maar gelukkig heel menselijk.

Francis Riepe

Uitvaart in St. Oedenrode

Uitvaartverzorging in St. Oedenrode, voor het mooiste afscheid ...

Bel ons op 040 - 2029815